Εννέα εναλλακτικές λύσεις με κορυφαία βαθμολογία στα σύγχρονα τραπέζια εσπρέσο

Το τραπεζάκι του καφέ που έχει γίνει απαραίτητη επίπλωση σπιτιού, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε στο σπίτι, είναι συχνά ένα παρατεταμένο κάτω τραπέζι που βρίσκεται μπροστά στον τραπεζάκια καφέ . Δυνατότητες όπως μια θέση ανάπαυσης για ποτά, δημοσιεύσεις, e-book εσπρέσο ή δύο, συχνά ακόμη και τα πόδια.

Σε αυτήν την εργάσιμη ημέρα και ηλικία, αυτά τα τραπέζια του είδους είναι φτιαγμένα από τη γκάμα υλικών ή ακόμα και από έναν συνδυασμό πόρων που κάνει αυτό το κομμάτι της επίπλωσης πιο συναρπαστικό με τύπους που ποικίλλουν από τα απλά στιβαρά στυλ σε εκείνα τα άτομα με περίτεχνα μοντέλα που εμφανίζουν η τέχνη με τον κατασκευαστή του τραπεζιού. Αυτό το γραφείο μπορεί να έρθει σε πολλές αποχρώσεις ταυτόχρονα και στυλ για παράδειγμα στρογγυλά, ορθογώνια, τετράγωνα και ακανόνιστα στυλ όπως το φασόλι των νεφρών.

Σε αυτό το άρθρο θα είναι οι πρώτοι 9 προορισμοί ανάπαυσης για καφέ που καθορίζονται από το περιεχόμενο ή τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, το χρώμα και τη μορφή, που κυμαίνονται από μακράν τα πιο γνωστά.

1. Τραπέζια ξύλου εσπρέσο

Το ξύλο μπορεί να είναι τα πιο αγαπημένα υλικά σε ένα πολύ τραπεζάκι, μπορεί να είναι υπέροχο για άτομα που μπορεί να έχουν ρουστίκ ή κλασικό στιλ θέματα στο σπίτι τους. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές ξύλου για τις οποίες μπορεί να αποφασίσει ένας καταναλωτής επίπλων και είναι: δρυς, πεύκο, κεράσι, βελανιδιά, καρυδιά, κυπαρίσσι και τικ. Εάν είναι πιθανό να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό γραφείο, η απόφασή σας για τον τύπο ξύλου πιθανότατα θα καθοριστεί από τη χρήση (και κατάχρηση) του τραπεζιού και το σχέδιο και το στυλ που θα κάνετε (βασικό ή χαραγμένο). Για βαρύτατη χρήση, μπορείτε να επιλέξετε στιβαρό ξύλο και όταν θα μπορούσατε απλά να χρησιμοποιήσετε έναν τέτοιο πίνακα ως κομμάτι έμφασης, τότε σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε μαλακό ξύλο.

2. Τραπέζια Γυαλιού Καφέ

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα γυάλινο τραπέζι ή πιθανώς ένα γυάλινο γραφείο σε συνδυασμό με ξύλινο ή σε συνδυασμό με σφυρήλατο σίδερο. Το γυαλί παρουσιάζει στο μέρος μια ψευδαίσθηση πλάτους, επειδή μπορείτε να δείτε από αυτό που μπορεί να είναι υπέροχο σε περίπτωση που μείνετε σε μια μικρότερη συγκυριαρχία ή ιδιοκτησία. Ο δημιουργός δεν θα υποστήριζε το γυαλί σε κατοικίες όπου θα βρείτε μικρά παιδιά, καθώς το γυαλί έχει την τάση να διακόψει. Όταν αγοράζετε γυάλινα τραπέζια, βεβαιωθείτε πάντα ότι ρωτάτε για σκληρυμένο ή χειρισμένο γυαλί απλώς και μόνο επειδή όταν αυτό το είδος γυαλιού σπάει δεν πρόκειται να έχει αιχμηρές άκρες σε αντίθεση με το μη επεξεργασμένο γυαλί που έχει την τάση να διακόπτεται σε μεγάλα θραύσματα.

3. Τραπέζια καφέ Noguchi

Προοριζόμενος από τον Isamu Noguchi περίπου πενήντα χρόνια στο παρελθόν, το τραπέζι προέκυψε από έναν αγώνα που σχεδιάστηκε στον ουρανό με γλυπτική και επίπλωση σπιτιού. Αυτό το γραφείο λειτουργεί ένα ενδασφαλισμένο ξύλο θεμέλιο καθώς και ένα γυαλί κορυφαίας ποιότητας. Αυτό είναι τόσο συνηθισμένο που μπορεί να είναι σχεδιασμός και το στυλ συνήθως μιμείται, επομένως αν είστε στην αγορά για ένα άτομο, ελέγξτε την γυάλινη άκρη, καθώς και το ξύλινο θεμέλιο στην υπογραφή του καλλιτέχνη. Η Herman Miller Corporation θα είναι η μόνη που κατασκευάζει αποκλειστικά τραπέζια Noguchi.

4. Πέτρινοι πίνακες εσπρέσο

Διάφοροι τύποι λίθων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός πέτρινου τραπεζιού: μάρμαρο, γρανίτης και σχιστόλιθος. Πιθανώς το πιο προτιμώμενο μπορεί να είναι το μάρμαρο. Εάν χρειάζεστε βικτοριανό θέμα σχεδιασμού και στυλ, αυτά τα έπιπλα θα ήταν το καλύτερο γραφείο για να τοποθετήσετε μπροστά στον καναπέ.

5. Τραπέζια καφέ μπαμπού

Αυτό το υλικό έχει 3 θέματα εντός του ίδιου χρόνου: ισχυρό, πανέμορφο και ανθεκτικό. Αυτό το προϊόν είναι πολύ δημοφιλές για το λόγο ότι αυτό είναι σίγουρα εξαιρετικό για τη δημιουργία ενός νησιού ή ασιατικού σχεδίου ή απλά ένα παραδοσιακό θέμα για τον τόπο κατοικίας. Τα οικιακά έπιπλα που χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν θα έχουν απίστευτα υψηλές τιμές καθώς αυτό το γρασίδι δεν θα βελτιωθεί τοπικά, έχουν εισαχθεί. Επίσης, η διαδικασία σχεδιασμού μπαμπού για την ανάπτυξη σχεδόν οποιωνδήποτε οικιακών επίπλων είναι συχνά μια μακρά πορεία δράσης που θα περιλαμβάνει την απογύμνωση μπαμπού, το βράσιμο των ταινιών και τη συγκόλληση των ταινιών μεταξύ τους είναι επιπλέον αυτό που καθιστά τα έπιπλα σπιτιού μπαμπού ακριβή.

6. Τραπέζια καφέ από σφυρήλατο σίδερο

Το “Wrought” είναι σίγουρα μια ξεπερασμένη αγγλική φράση για το “work”, οπότε βασικά μπορεί να είναι “κατεργασμένος σίδηρος”. Μόλις επενδύσετε σε έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο, ίσως να είστε σίγουροι ότι η τέχνη είναι ενσωματωμένη σε αυτό το κομμάτι κυρίως επειδή το σφυρήλατο σίδερο σφυρήλατο και κάμπτεται σε σχήμα από εξαιρετικά έμπειρους τεχνίτες που καθιστούν το σίδερο μακράς διαρκείας και ακόμη πιο ανθεκτικό στη διάβρωση από άλλα είδη μετάλλων. Τα τραπέζια από σφυρήλατο σίδερο είναι αριστοκρατικά αντικείμενα από μόνα τους, αλλά η κομψότητά τους βελτιώνεται (ή βελτιώνουν την ομορφιά) ενός διαφορετικού υλικού σε συνδυασμό. Για παράδειγμα σφυρήλατο σίδερο και γυαλί ή σφυρήλατο σίδερο και πέτρα.

7. Τραπέζια Lucite Espresso

Σε περίπτωση που ψάχνετε για το καλύτερο γραφείο που είναι οπτικά ελκυστικό και παρέχει στην προσοχή την ψευδαίσθηση του τόπου, αλλά έχετε κρατήσεις που διαθέτουν γυάλινο γραφείο, τότε ο Lucite ολοκληρώνει την αναζήτησή σας. Τώρα μπορείτε να εκθέσετε αυτό το υπέροχο περσικό χαλί που έχει μια καφετιέρα κατασκευασμένη από Lucite ένα υλικό που τυχαίνει να είναι επίσης γνωστό ως ακρυλικό που είναι πιο ισχυρό και καθαρότερο από το γυαλί.

8. Μαύροι ή λευκοί πίνακες εσπρέσο

Τα τραπέζια για τον εσπρέσο μπορούν να εμφανιστούν σε πολλά χρώματα, αν και η πιο δημοφιλής από αυτές τις αποχρώσεις είναι τα μαύρα ή ακόμη και τα λευκά χρώματα. Είναι επειδή αυτές οι αποχρώσεις επιλέγουν οποιοδήποτε στυλ και θέμα σχεδίασης.

9. Σφαιρικοί και ορθογώνιοι πίνακες εσπρέσο

Τέλος, ένας πίνακας εσπρέσο ανεξάρτητα από οποιοδήποτε υλικό ή χρωματισμό συμβαίνει σε πολλά στυλ. Ουσιαστικά τα πιο κοινά σχήματα είναι ορθογώνια και σφαιρικά. Η επιλογή της φόρμας ενός τραπεζιού θα πρέπει πραγματικά να βασίζεται στην ποσότητα του σπιτιού στο χώρο, την καταλληλότητα της κατάστασής σας στα άλλα έπιπλα σπιτιού ή / και εάν έχετε ή όχι παιδιά στο σπίτι σας που θα μπορούσαν κατά λάθος να χτυπήσουν στο ορθογώνιο γραφείο άκρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *